Recents in Beach

header ads

Pagi, Kopi dan Sakit Hati




Aku : Ndangdi Wiginane Cak?
Dia : Loro Mas, gak ono seng nyambangi
Aku : Loro Opo mas, Trus dirawat no endi
Dia : Rawat Jalan, Lha Nyesek Nong Dodo (Karo nepok dodone)
Aku : Trus Ambek Dokter, Diarani loro opo
Dia : Ngene har, Aku iki seneng arek, wes tak perhatiin, wes tak blanjani. Malah dibonceng arek liyo
Aku : Oalah....!! Sakit Hati, Sopo Gelem Ngendangi Cak
Dia : Arek nom-noman saiki yo akeh loro koyok aku (karo nyedot rokok lan tatapan mata kosong)
Aku : Wes...wess...wes..jareku Loro Opo
Dia : Sakit Hati iku ancen gak ono seng nyambangi
Aku :@$#$%%%%% !!??!!?? (karo nyeruput kopi, arep nguyu sungkan, wedi dianggep konco gak pengertian, sakjane kepingkel ra ketulungan)


Obrolan pagi di Warung Kopi (14/10/2015)

Post a Comment

0 Comments