Recents in Beach

header ads

Percakapan Birokrat Gridu





Disebuah sudut warung kopi. Seorang pemuda mendatangiku.

P : Mas... Nok Birokasi kok griduh. 
H : Ngerti teko endi? 
P : Rame nok Pesbuk karo warung2
H : Opo jarene wong? 
P : Rebutan jabatan karo pangkat
H : hahahaa... Mulai biyen ngono
P : Lek jarene wong2, Mumpung Pilkada
H : lek mergo Pilkada iku cara instant, bukan aduh otak lan pikiran gawe megawe
P : Saiki ono wakil iso mecat kono kene
H : waduh dellok aturane sek, iki sek tak ikuti
P : Sakjane, Pak As'at Gawe Perbup anti gaduh koyok Pak Jokowi, Inpres anti gaduh. 
H : Loh iso tah, mosok ono
P : Ealah mas, ketinggalan informasi
H :"%/$&_??!!

Akhirnya aku searching nok Mbah Gel, tibakne ono.

Post a Comment

0 Comments